Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

VÉGKIÁRUSÍTÁS, a készlet erejéig

Szűrés

Összeg:
Márka

Kiszerelés

Szűrés

Összeg:
Márka

Kiszerelés

Szűrő megnyitása

Szülészeti regeneráló termékek


Kismamák regenerálódását elősegítő termékek a várandósság és szülés időszakában


A szülés és terhesség megviseli a kismamák szervezetét, így nagyon fontos a regenerálódását elősegítő termékek használata a várandósság alatt, szülés közben és után is.

A szülés utáni gyorsabb és könnyebb regenerálódáshoz nemcsak a terhesség időszakában járulhatunk hozzá szervezetünk egészségéhez, de már a szülés alatt is védhetjük például a hüvely és gát falát speciális szülészeti géllel vagy gátvédő illóolajjal.


Szülést segítő regeneráló termékeink közé olyan speciális vitaminokat, illóolajokat, krémeket és eszközöket válogattunk össze melyek nemcsak magas minőséget képviselnek, de hatékonyan is segítik a szülés időszakát.

Vitaminok, krémek, speciális illóolajok, már nem csak szülés után, hanem a szülés előtt és közben is segítik a szervezetet felkészíteni a világ legcsodálatosabb dolgára a gyermek születésére.


Érdemes megnézni termékeink között a Panarom illóolaj és krém választékot, melyek között már a várandósság alatti gát masszázs olaj, méhlazító olaj, a szülés közbeni lazító, nyugtató és a szülés utáni illóolajok, krémek is megtalálhatók az anyukáknak.

Bimbóvédő, mellápoló krémek, vitaminok, illóolajok, gyulladás csökkentő hab mellett haskötőpánt és gátvédő párna is helyet kapott a kismamák regenerálódását elősegítő termékeink között.


Kisbabádnak keresel Panarom illóolajat, Panarom masszázsolajat vagy balzsamot akkor nézd meg a Babakozmetikumok kategóriánk alatt a termékeket.