Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

VÉGKIÁRUSÍTÁS, a készlet erejéig

Szűrés

Összeg:
Garancia

Márka

Szűrés

Összeg:
Garancia

Márka

Szűrő megnyitása

Kórházi ruházat, egészségügyi ruházat


Egészségügyi ruházat, munka és látogatóruhák, védőfelszerelések


Kórházi munka és akár látogatás során elengedhetetlen a megfelelő kórházi, egészségügyi ruházat, mely nemcsak a fertőzések, szennyeződések ellen védi meg a felhasználóját, hanem elég strapabíró is a használat során. Kórházi ruházat kategóriánkban megtalálhatók a speciálisan egészségügyi dolgozó munkaruha, mint laminált munkaköpenyek, overálok és kétrészes zsilipruhák, kórházi munkaruhák is, melyek különböző speciális helyzetekben adnak megfelelő védelmet.

Emellett közkedvelt termék az apás szülés szett, mely ma már kötelező viselet szülés és kórházi babalátogatás során az apukáknak, rokonoknak.

Egészségügyi ruházat mellett a kéz és az arc védelme is nagyon fontos, nemcsak a koronavírus járvány alatt, hanem a mindennapos munkában is. Webáruházunkban egészségügyi maszkok, kesztyűk is egyaránt megvásárolhatók.

Egészségügyi termékek kiválasztásakor a magas minőség, a praktikusság és komfort szerepelt a fő szempontjaink között. Ezeken kívül, számunkra is fontos a környezetünk védelme, így választékunkba beválogattunk környezetbarát, lebomló anyagból készült munkaruhákat egyaránt!


Védekezés maximálisan


A megfelelő védekezéshez a fertőzések és kórokozókkal szemben a védőruhák mellett speciális és hatékony fertőtlenítőszereket is kínálunk, melyek a Fertőtlenítők kategória alatt találhatók.

Kórházi, egészségügyi ruházat rendelése online egyszerűen webáruházunkból. Az egyedi termékek megvásárlása mellett ajánljuk csomagjaink, melyek között kifejezetten a kórházi tartózkodáshoz és szüléshez összeválogatott fertőtlenítő, ápoló, kényelmi és higiéniai termékeinknek szedtük össze egy csomagban a kismamáknak a Szülészeti előkészítő csomagunkban vagy a mindenkinek hasznos kéz és felületfertőtlenítő csomagunk a Medipack Fertőtlenítő csomag.

Vásárolja meg kedvezményesen egy csomagban a termékeket!