Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

VÉGKIÁRUSÍTÁS, a készlet erejéig

Szűrés

Összeg:

Szűrés

Összeg:
Szűrő megnyitása

Higiénia


Higiéniai termékek az egészségünk védelméért

Higiénia röviden az egészség és tisztaság, mely magában foglalja a környezetünk és magunk tisztántartását és ezáltal védelmét a különböző kórokozók, vírusok, baktériumok, gombák ellen. A higiéniai folyamat egy olyan munkafolyamat, ami által nemcsak tisztítunk, de fertőtlenítünk is.

Higiéniáról és higiéniai folyamatokról leginkább az egészségügyi intézményekben hallunk, ahol a mindennapi rutin része a helyiségek, eszközök és kéz-bőr felületek higiéniás tisztítása. De nemcsak az egészségügyben, hanem otthonunkban, munkahelyünkön is fontos szerepe van az egészségünk védelméért.

Higiénia során beszélhetünk a különböző felületek tisztántartásáról, a munkafelületek, otthonunk, tárgyaink és a kezünk, bőrünk tisztításáról, fertőtlenítéséről.

A higiéniai intézkedések, a higiéniai gyakorlat által fenntartjuk, vagy javítjuk az egészégi állapotunk, megelőzzük és gátoljuk a fertőzések, betegségek terjedését. Minden járványos időszak alatt és így a COVID járvány alatt különösen fontos a higiéniai folyamatok fenntartása, alkalmazása.


Higiéniai termékeink

Webáruházunkban számos olyan terméket forgalmazunk, melyekkel nemcsak a különböző felületeket, a bőrünket és kezünket is fertőtleníthetjük. Fertőtlenítőszereink között a legjobb minőségű és hatékonyságú kézfertőtlenítők, eszközfertőtlenítők és felületfertőtlenítők találhatók, melyek védenek a vírusok, baktériumok, gombák ellen.

Egészségügyi, kórházi fertőtlenítéshez speciális felület és eszközfertőtlenítők többféle kiszerelésben. A gyors és kisebb felületek higiéniás fertőtlenítéséhez a fertőtlenítő kendők és használatra kész fertőtlenítő spray vagy oldatok otthonunkban is biztonságosan használhatók, nemcsak a kórházi fertőtlenítések során.

A kisebb kiszerelésű kézfertőtlenítőket könnyen magunkkal vihetjük, és vásárlás, utazás során is bármikor használhatjuk. Míg a literes, fertőtlenítő adagolókba alkalmas kézfertőtlenítők az egészségügyi intézményekben, áruházakban, irodákban kihelyezve praktikus és egyszerű készfertőtlenítést biztosítanak.

Ápoló termékeink kategóriában a bőr, test, szájápoláshoz, mindennapi tisztításhoz, tisztálkodáshoz alkalmas szereket válogattunk össze. Ezek a termékek kiválóan alkalmasak idős, beteg személyek ápolásához is, mert hatékonyan és könnyen használhatók.