Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Még 11 000 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

Fertőtlenítő szerek, kézfertőtlenítők

Csomagok

Fertőtlenítő szerek kínálata webáruházunkban. 

Választékunkban sokféle tisztító- és fertőtlenítőszer megtalálható, különböző felületekre, test és bőrfelületekre és kifejezetten kéz fertőtlenítésére is. Mikrozid felületfertőtlenítő oldatok, spray, fertőtlenítő kendők mellett, megtalálhatók alkohol nélküli és alkoholos kézfertőtlenítők, gél és folyadék formában egyaránt. 

Az itt található fertőtlenítő szerek az univerzális tisztítószerekkel szemben nem csak tisztításra alkalmasak, hanem összetevőiknek köszönhetően különböző baktériumok, gombák, vírusok ellen segítenek a hatékony védekezésben. 

Minőségüket és hatékonyságukat a német Schülke & Mayr GmbH. 125 éves tapasztalata garantálja. A termék választékuk az ipari, élelmiszeripari, orvosi, kórházi és a lakossági használathoz fejlesztették ki. Így mind az otthoni általános, és mind a professzionális felhasználásra alkalmasak.

Kézfertőtlenítő szerek adagolásához használjon karos vagy érintésmentes fertőtlenítő szerek adagoló berendezését a pontosabb és praktikusabb fertőtlenítőszer adagoláshoz!


Medipack webáruházunkban kényelmesen és egyszerűen megrendelheti fertőtlenítőszer készletét, mellyel biztonságban tudhatja otthonát, környezetét. 


Felület fertőtlenítő, kézfertőtlenítő rendelés a Medipack webáruházból!

Vélemények

5.0
73 értékelés alapján!