Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Vigyázz apró csöppségedre légzésfigyelővel és bébiőrrel!

Az állandó szülői gondoskodást természetesen semmi sem pótolhatja, de már vannak olyan eszközök, melyek levehetnek némi terhet a vállunkról.

Friss Édesanyaként Te is biztosan rengeteget aggódsz gyermeked biztonsága miatt,

de ezeknek az eszközöknek a segítségével úgy is gondosan tudunk vigyázni csöppségünkre, hogy nem állunk folyamatosan készenlétben mellette, azt lesve, hogy mikor ébred fel, vagy éppen azt, hogy megfelelően veszi-e a levegőt..

A babaőrzők és a légzésfigyelők pontosan itt tudnak nagy segítséget nyújtani a szülőknek. Egy jól beállított eszközzel könnyen ellenőrizhetjük a baba biztonságát, hiszen figyeli a baba alvását és légzését, nem kell az édesanyának állandóan, éjt nappallá téve, aggódó szemmel figyelnie csöppségét.

bebi b.png

A bébiőrökkel távolról is könnyen meghallhatod, ha a kicsi felébred, így nyerhetsz magadnak némi időt, addig, amíg alszik. Segítségével nem kell folyamatosan készenlétben állnod mellette, sőt a kétirányú bébiőrökkel, mint például a Vtech BM2000-es bébiőrrel vagy az Angelcare AC110-es modelljével már beszélni is tudsz a babához, amíg nem érsz vissza a szobácskájába, így rögtön megnyugtathatod a hangoddal az apróságot.

Ha nem csak hallani, hanem látni is szeretnéd féltett gyermeked, miközben alszik, akkor válassz kamerával felszerelt bébiőrt! A Medipack webáruházában a bébiőrök mellett számos légzésfigyelőt is megtalálsz, melyek alvás közben érzékelik a gyerkőcöd légző mozdulataid és riasztanak, ha bármi gond adódna.

A légzésfigyelőkből két félét lehet megkülönböztetni. Az egyik típus a hordozható, mobil légzésfigyelő, ezeket a kisbaba pelusára lehet csíptetni, így bárhol tudod használni. Ilyen eszköz például a Snuza Pico légzésfigyelő, amit megtalálhatsz a Medipack webshopjában is.

Emellett találhatóak olyan termékek is, amiket a kiságyban, a matrac alá helyezhető érzékelő padokkal lehet használni. Ilyen például a Angelcare AC027-es modellje illetve a Babysense termékek.

Azoknak, akik nem szeretnének két eszközt is használni, viszont a bébiőrt és légzésfigyelőt is igénybe vennének, azoknak az Angelcare AC127-es eszközt ajánljuk, amely a már említett funkciókon túl éjszakai fényként is szolgálhat, mindemellett a babaszoba hőmérsékletét is pontosan kijelzi.

A listánk utolsó eleme pedig az Angelcare AC527-es modellje, mely az eddig említett összes tuljadonságot egy eszközben valósította meg. Így apró csöppségedet láthatod, hallhatod, sőt beszélhetsz is hozzá, miközben a készülék gondosan figyeli a kisbabád légzését és riaszt, ha bármi probléma merülne fel az alvás során.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért van szükség ilyen eszközökre, hiszen mi is felnőttünk enélkül.. Tény és való, hogy régen nem voltak ilyen lehetőségek, de lényegsen nagyobb volt a bölcsőhalál kockázata is. Ma már az orvosi és védőnői szakma is elfogadta a bébiőrök és a légzésfigyelők használatát, sőt kifejezetten is ajánlják sok esetben ezek használatát. Az Angelcare termékeit például már több, mint 25 hazai kórház javasolja.


Miként lehetnek az Apukák feleségük segítségére a szülőszobán? Hogyan tudják támogatni őt azokban a nehéz órákban, anélkül, hogy l...

A nátha az egyik leggyakoribb probléma csecsemő- és gyermekkorban, az elhúzódó orrfolyás pedig komoly szövődményekkel járhat. Az o...

Gynotal szülészeti gél hozzájárul a biztonságosabb szüléshez és kitűnő megoldás lehet a hüvelyi szülés megkönnyítésére.

Ritkán esik szó a szülő nők jogairól a kórházban, pedig igen fontos témakör.

Csatlakozz!

Iratkozz fel hírlevelünkre és add meg gyerkőcöd születési dátumát, hogy a legszemélyreszabottabb ajánlatokat és információkat tudjuk Neked küldeni.