Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Vigyázz apró csöppségedre légzésfigyelővel és bébiőrrel!

Az állandó szülői gondoskodást természetesen semmi sem pótolhatja, de már vannak olyan eszközök, melyek levehetnek némi terhet a vállunkról.


Friss Édesanyaként Te is biztosan rengeteget aggódsz gyermeked biztonsága miatt,

de ezeknek az eszközöknek a segítségével úgy is gondosan tudunk vigyázni csöppségünkre, hogy nem állunk folyamatosan készenlétben mellette, azt lesve, hogy mikor ébred fel, vagy éppen azt, hogy megfelelően veszi-e a levegőt..

A babaőrzők és a légzésfigyelők pontosan itt tudnak nagy segítséget nyújtani a szülőknek. Egy jól beállított eszközzel könnyen ellenőrizhetjük a baba biztonságát, hiszen figyeli a baba alvását és légzését, nem kell az édesanyának állandóan, éjt nappallá téve, aggódó szemmel figyelnie csöppségét.

bebi b.png

A bébiőrökkel távolról is könnyen meghallhatod, ha a kicsi felébred, így nyerhetsz magadnak némi időt, addig, amíg alszik. Segítségével nem kell folyamatosan készenlétben állnod mellette, sőt a kétirányú bébiőrökkel, mint például a Vtech BM2000-es bébiőrrel vagy az Angelcare AC110-es modelljével már beszélni is tudsz a babához, amíg nem érsz vissza a szobácskájába, így rögtön megnyugtathatod a hangoddal az apróságot.

Ha nem csak hallani, hanem látni is szeretnéd féltett gyermeked, miközben alszik, akkor válassz kamerával felszerelt bébiőrt! A Medipack webáruházában a bébiőrök mellett számos légzésfigyelőt is megtalálsz, melyek alvás közben érzékelik a gyerkőcöd légző mozdulataid és riasztanak, ha bármi gond adódna.

A légzésfigyelőkből két félét lehet megkülönböztetni. Az egyik típus a hordozható, mobil légzésfigyelő, ezeket a kisbaba pelusára lehet csíptetni, így bárhol tudod használni. Ilyen eszköz például a Snuza Pico légzésfigyelő, amit megtalálhatsz a Medipack webshopjában is.

Emellett találhatóak olyan termékek is, amiket a kiságyban, a matrac alá helyezhető érzékelő padokkal lehet használni. Ilyen például a Angelcare AC027-es modellje illetve a Babysense termékek.

Azoknak, akik nem szeretnének két eszközt is használni, viszont a bébiőrt és légzésfigyelőt is igénybe vennének, azoknak az Angelcare AC127-es eszközt ajánljuk, amely a már említett funkciókon túl éjszakai fényként is szolgálhat, mindemellett a babaszoba hőmérsékletét is pontosan kijelzi.

A listánk utolsó eleme pedig az Angelcare AC527-es modellje, mely az eddig említett összes tuljadonságot egy eszközben valósította meg. Így apró csöppségedet láthatod, hallhatod, sőt beszélhetsz is hozzá, miközben a készülék gondosan figyeli a kisbabád légzését és riaszt, ha bármi probléma merülne fel az alvás során.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért van szükség ilyen eszközökre, hiszen mi is felnőttünk enélkül.. Tény és való, hogy régen nem voltak ilyen lehetőségek, de lényegsen nagyobb volt a bölcsőhalál kockázata is. Ma már az orvosi és védőnői szakma is elfogadta a bébiőrök és a légzésfigyelők használatát, sőt kifejezetten is ajánlják sok esetben ezek használatát. Az Angelcare termékeit például már több, mint 25 hazai kórház javasolja.


Kapcsolódó termék

MediPack

Műtéti előkészítő csomag

Vélemények

5.0
52 értékelés alapján!