Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Smith & Nephew

Az 1856-ban még családi vállalkozásként induló Smith and Nephew mára már több, mint 100 országban támogatja az egészségügyi szakembereket a mindennapi erőfeszítéseikben, abban, hogy betegeik életén könnyíthessenek, javíthassanak.

A folyamatos technológiai újításokkal olyan orvostechnikai eszközöket gyártanak, melyek segítségével a betegek újra teljes életet élhetnek, csökkenthetik, vagy akár meg is szüntethetik azokat az akadályokat, melyeket a betegségük okozott számukra.

1024px-Smith_&_Nephew_logo.svg.png

Hiszen az egészségnél semmi sem fontosabb. Nincs annál ijesztőbb gondolat, minthogy valami történik szeretteinkkel, vagy akár a saját testünkkel, mely hátráltathatja életvitelünket. Mindemellett a rossz fizikai állapot kihatással van a mentális egészségünkre is, hiszen megakadályoz abban, hogy teljes erőbedobással azzal tudjunk foglalkozni, amivel igazán szeretnénk, azokkal, akiket igazán szeretünk. Az egészségügyi problémákkal előbb vagy utóbb, mindannyióknak szembe kell néznie, de van lehetőség arra, hogy könnyebben megküzdjünk vele!

Ezt a filozófiát szem előtt tartva a Smith and Nephew nap mint nap azon dolgozik, hogy olyan gyógyászati termékeket fejlesszen ki, melyekkel újra határtalanná tehetik a páciensek életét.

5.jpg

A medipack webáruházában számos Smith and Nephew kötszert megtalál, melyek kiválóan támogatják a felépülést, a regenerációt.

Ilyen például a népszerű, Opsite post-op Visible átlátszó sebtapasz is, mely friss műtéti sebekre tökéletesen alkalmazható. Egyedi méhsejtszerű hab sebpárnából és egy átlátszó védőfilm rétegből álló szigetkötszer. Profi kialakításának köszönhetően a méhsejtszerkezetű habpárnában a folyadék egyenletesen eloszlik, így a seb jól látható marad, nem kell a seb ellenőrzése miatt eltávolítani a kötszert. A kötszer védőfilm rétege pedig átjárhatatlan felületet képez a baktériumok, köztük az MRSA számára is, így sebét teljesen biztonságban tudhatja.

Opsite-post-op-visible_info.png

Az orvos technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már folyékony kötszerek is megtalálhatóak a piacon. A medipackról Opsite sebfedő sprayt is vásárolhat, amely egy könnyen felvihető sebvédő filmkötszer, mely kis felszíni műtéti sebekre haszálható. Az Osite spary egy átlátszó filmréteget képez a seben, mely kiválóan szárad, vízálló, viszont átereszti a levegőt. Jól használható a gyakran mozgó ízületek területein, mint például a térdnél, vagy a könyökön.

Gyorsítsa és könnyítse meg felépülését Smith and Nephew kötszerekkel!

Miként lehetnek az Apukák feleségük segítségére a szülőszobán? Hogyan tudják támogatni őt azokban a nehéz órákban, anélkül, hogy l...

A nátha az egyik leggyakoribb probléma csecsemő- és gyermekkorban, az elhúzódó orrfolyás pedig komoly szövődményekkel járhat. Az o...

Gynotal szülészeti gél hozzájárul a biztonságosabb szüléshez és kitűnő megoldás lehet a hüvelyi szülés megkönnyítésére.

Ritkán esik szó a szülő nők jogairól a kórházban, pedig igen fontos témakör.

Csatlakozz!

Iratkozz fel hírlevelünkre és add meg gyerkőcöd születési dátumát, hogy a legszemélyreszabottabb ajánlatokat és információkat tudjuk Neked küldeni.