Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Schülke

Több mint 125 éves tapasztalattal rendelkező német cég, melynek elsődleges feladata a fertőzések elleni lehető leghatékonyabb védelem kidolgozása.


A Schülke mára világvezető fertőtlenítőszer gyártó vállalattá vált. A dolgozói nap, mint nap a mikroorganizmusok világát kutatják, térképezik fel annak legbonyolultabb összefüggéseit, annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségű higiéniai termékeket állíthassák elő a kórházak, rendelők és a fogyasztók számára.

1200px-Schuelke_logo.svg.png

A mindennapi életben jól megfigyelhetjük, hogy a lakosság számára a higiénia kérdése általában akkor válik a legfontosabb tényezővé, amikor már túl késő, akkor, amikor valamilyen betegséggel szemben találjuk magunkat. Ennek megelőzése érdekében a Schülke számos olyan terméket vezetett be a piacra, melyek a mindennapi életben is kényelmesen és biztonságosan használhatóak. Ilyen például az Esemtan termékcsalád ápoló termékei, ahol találunk hidratáló, testápoló krémet, izomlazító, görcsoldó gélt és különféle mosakodó géleket is.

121507652_3289809057738959_6388967922936760736_n.jpg

A Schülke kiemelkedően erős a fertőtlenítő termékek gyártásában, mi sem mutatja jobban, mint hogy számos hazai kórház és orvosi rendelő is a Schülke fertőtlenítő termékeit választja. Rendkívül hatékony kézfertőtlenítőjük például a Desmanol Pure alkoholos kézfertőtlenítő, mely a benne található Panthenolnak köszönhetően nem szárítja ki a kezeket a gyakori használat során sem.

A felület fertőtlenítésben pedig a Mikrozid termékeknek nincs párja. Jól használhatóak minden törölhető felületen, ahol a fertőzés kockázata megnövekedett, valamint a gyors behatási idő elvárt, legyen szó orvosi műszerekről, vagy akár az otthonunk tisztán tartásáról.

medipack banner 1920x600 200921fertőtlenítő.png

Kapcsolódó termék

MediPack

Fertőtlenítő csomag

Vélemények

4.9
40 értékelés alapján!