Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Schülke

Több mint 125 éves tapasztalattal rendelkező német cég, melynek elsődleges feladata a fertőzések elleni lehető leghatékonyabb védelem kidolgozása.

A Schülke mára világvezető fertőtlenítőszer gyártó vállalattá vált. A dolgozói nap, mint nap a mikroorganizmusok világát kutatják, térképezik fel annak legbonyolultabb összefüggéseit, annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségű higiéniai termékeket állíthassák elő a kórházak, rendelők és a fogyasztók számára.

1200px-Schuelke_logo.svg.png

A mindennapi életben jól megfigyelhetjük, hogy a lakosság számára a higiénia kérdése általában akkor válik a legfontosabb tényezővé, amikor már túl késő, akkor, amikor valamilyen betegséggel szemben találjuk magunkat. Ennek megelőzése érdekében a Schülke számos olyan terméket vezetett be a piacra, melyek a mindennapi életben is kényelmesen és biztonságosan használhatóak. Ilyen például az Schülke termékcsalád ápoló termékei, ahol találunk fertőtlenítő, sebtisztító, sebgyógyulást segítő krémeket vagy bőrregeneráló krémet, mely a kirepedezett, irritált bőrt regenerálja, ápolja.

121507652_3289809057738959_6388967922936760736_n.jpg

A Schülke kiemelkedően erős a fertőtlenítő termékek gyártásában, mi sem mutatja jobban, mint hogy számos hazai kórház és orvosi rendelő is a Schülke fertőtlenítő termékeit választja. Rendkívül hatékony kézfertőtlenítőjük például a Desmanol Pure alkoholos kézfertőtlenítő, mely a benne található Panthenolnak köszönhetően nem szárítja ki a kezeket a gyakori használat során sem.

A felület fertőtlenítésben pedig a Mikrozid termékeknek nincs párja. Jól használhatóak minden törölhető felületen, ahol a fertőzés kockázata megnövekedett, valamint a gyors behatási idő elvárt, legyen szó orvosi műszerekről, vagy akár az otthonunk tisztán tartásáról.

medipack banner 1920x600 200921fertőtlenítő.png

Miként lehetnek az Apukák feleségük segítségére a szülőszobán? Hogyan tudják támogatni őt azokban a nehéz órákban, anélkül, hogy l...

A nátha az egyik leggyakoribb probléma csecsemő- és gyermekkorban, az elhúzódó orrfolyás pedig komoly szövődményekkel járhat. Az o...

Gynotal szülészeti gél hozzájárul a biztonságosabb szüléshez és kitűnő megoldás lehet a hüvelyi szülés megkönnyítésére.

Ritkán esik szó a szülő nők jogairól a kórházban, pedig igen fontos témakör.

Csatlakozz!

Iratkozz fel hírlevelünkre és add meg gyerkőcöd születési dátumát, hogy a legszemélyreszabottabb ajánlatokat és információkat tudjuk Neked küldeni.