Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Pénzvisszafizetési garancia

Kedves Vásárlónk!

A “100% pénzvisszafizetési garancia“ jelvénnyel ellátott termékek esetén 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Mire érdemes odafigyelni az elállásnál?

 1. A termék hibájáról minden esetben szükség van egy részletes leírásra. Amennyiben fizikai sérülés is van a terméken kép/videó csatolása is szükséges a leírás mellé.
 2. A kézhezvételtől számított 14 napon belül szükséges jelezni az elállási igényt.
 3. A pénzvisszafizetés minden esetben csak a termék árára vonatkozik, amelyet a számodra bocsájtott számla alapján határozunk meg.
 4. A szállítási költséget nem áll módunkban visszatéríteni.
 5. A pénzvisszafizetést csak banki átutalással tudjuk teljesíteni az általad megadott bankszámlaszámra. Fontos, hogy kellő odafigyeléssel és pontosan küldd el számunkra a számlaszámod mert az itt keletkező hibák után felelősséget már nem tudunk vállalni.
 6. Az elállási igényt csak és kizárólag e-mailben tudjuk elfogadni amelyet az info@medipack.hu elérhetőségre várunk. A levél tartalmi elemei:
  • Vásárló neve
  • Hiba leírása és kép/videó csatolása
  • Bankszámlaszámot ahová a termék árát vissza utaljuk.
 7. Az igény beérkezésétől számított 8 munkanapon belül banki átutalással fizetjük vissza a termék árát.

Miként lehetnek az Apukák feleségük segítségére a szülőszobán? Hogyan tudják támogatni őt azokban a nehéz órákban, anélkül, hogy l...

A nátha az egyik leggyakoribb probléma csecsemő- és gyermekkorban, az elhúzódó orrfolyás pedig komoly szövődményekkel járhat. Az o...

Gynotal szülészeti gél hozzájárul a biztonságosabb szüléshez és kitűnő megoldás lehet a hüvelyi szülés megkönnyítésére.

Ritkán esik szó a szülő nők jogairól a kórházban, pedig igen fontos témakör.

Csatlakozz!

Iratkozz fel hírlevelünkre és add meg gyerkőcöd születési dátumát, hogy a legszemélyreszabottabb ajánlatokat és információkat tudjuk Neked küldeni.