Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Panarom illóolajok kismamáknak

Panarom illóolajok a kismamák várandóssága alatt, szülés közben és után a baba és az anya testi és lelki egészségének támogatására, megőrzésére.


A kismamák várandóssága során nincs is fontosabb mint a baba és az anya testi és lelki egészségének támogatása, megőrzése.

A Panarom termékek 100%-ban természetes anyagokból, botanikailag ellenőrzött növényekből készülnek, így tökéletes támaszt nyújtanak mind a terhesség, mind pedig a kismama szülés utáni regenerálódásában.

Panarom illóolajok a várandósság alatt

A várandósság alatt bármennyire is igyekszünk kerülni a stresszt, sajnos ez nem mindig sikerül. A Panarom Ringató olaja a feszültségből adódó méhösszehúzódások enyhítésére és megszüntetésére remekül alkalmazható illóolaj.

Felmerül a kérdés, hogy bőrünk vajon hogyan fog reagálni a terhességre. Ha nem elég rugalmas a bőr, akkor előfordulhat, hogy terhességi csíkok, striák alakulnak ki a hason, combon vagy akár a melleken. A Panarom stria elleni kréme értékes olajokban gazdag bőrrugalmasító krém, amit a várandósság 20. hetétől ajánlott alkalmazni. A krémben található vajfa-, búzacsíra-, és olivaolaj a mandarin esszenciával és szantál illóolajjal párosítva remekül táplálja a bőrt, ezzel is támogatva a bőr rugalmasságát és megelőzve a striák kialakulását.

6012f1b97d5f8612542042.jpg

Panarom illóolaj a szülőszobán

A szülészeten sem kell lemondanunk az illóolajok jótékony hatásáról. Egy hosszú vajúdás alatt bizony jól tud esni némi masszírozás a fájó derekunknak. A Világra hozó masszázsoljaban a sárgabarackmagolaj, geránium, rózsa és a szantál kivonat lazítja a testet és oldja a félelmet. Kérj meg valakit, hogy masszírozza vele a derekadat a csípő irányába.

A gátvédelem kiemelten fontos a szülőszobán. A Panarom Hold olaj egy igazán egyedi olajkeverék melynek használatával rugalmasabbá válik a gáti szakasz, így optimális esélyt ad a szülés közbeni gátvédelemnek. Ez a termék a renegerálódás során is jól felhasználható, segít megőrizni, és visszaállítani a gát állapotát.

Regenerálódás alatt is Panarom illóolaj

A gáttájék a szülés során hatalmas igénybevételnek van kitéve, így fontos gondoskodnunk róla a szülést követő időszakban. Az Ezerjó olaj elősegíti a gyors gyógyulását, ápolja a seb mikrokörnyezetét, a heget és emellett fájdalomcsillapító hatással is bír.

Szülés után szintén szükséges lehet az aranyér ápolása is, amire a Panarom Arany olaj nyújt megoldást, hiszen gyulladáscsökkentő, összehúzó és fájdalomcsillapító hatása van.

Kapcsolódó termékek

MediPack

Panarom Világra hozó masszázsolaj 20 ml

MediPack

Panarom Szülésfelkészítő csomag

MediPack

Panarom Hold olaj - Gát masszázsolaj 50 ml

MediPack

Panarom Méh-összehúzó olajkeverék 10 ml

MediPack

Panarom Ezerjó olaj - Gátolaj 10 ml

MediPack

Panarom Mama mellmasszázsolaj

Vélemények

5.0
73 értékelés alapján!