Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Német minőség a medipackban

Előzze meg a kórházi fertőzéseket a Medipackkal.


Előzze meg a kórházi fertőzéseket a Medipackkal!

A MediPack csomagokban olyan fertőtlenítő szereket talál, amelyek igazoltan hatékonyak a legtöbb kórházi fertőzést okozó, multirezistens kórokozókkal (MRSA) szemben és a megfelelő mennyiségben a megfelelő ideig alkalmazva a kórokozót eltávolítják a szervezetből.

Az Octenisan wash lotion egy antimikrobiális haj- és testlemosó folyadék, melyet az MRSA baktériumok ( vagyis bizonyos antibiotikumokra rezisztens baktériumok) elpusztítására és a bőr védelme érdekében fejlesztettek. Bőrápoló összetevők hozzáadásával, hogy védjék a bőrt a kiszáradástól. Az összetevők segítenek fenntartani a bőr természetes védelmét a mikroorganizmusokkal szemben. Minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható, beleértve az allergiára hajlamos és a szappanra túlérzékeny bőrt is.

Az Octenisept sebgél hatékony védőréteget képez a baktériumok ellen, megóvja a sebet a fertőzésektől, elősegítve a természetes sebgyógyulást. Színtelen, ezért nem hagy foltot a ruhát, jódmentes, így nem allergizál és nem is csíp.

A Desmano pure kézfertőtlenítő pedig egy használatra kész, alkoholos kézfertőtlenítő, széles antimikrobiális hatásspektrummal. Kíméli és védi a bőrt, színtelen, szagtalan és gyengéd a bőrhöz.

Vélemények

5.0
73 értékelés alapján!