Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Milyen olajokat használhatunk kisbabánk ápolására?

Ki ne szeretné megadni apró, pici babájának mindenből a lehető legjobbat? De mi az, ami számára a legjobb? Hogyan tudjuk neki a legjobbat nyújtani?


Millió kérdés merül fel gyermekünk megérkezésekor. Kismamaként arra törekszünk, hogy a lehető legtermészetesebb összetevőjű termékeket használjuk. A Panarom illóolajok minden cseppje a természetből való, így nem is kérdés, hogy 100%-os tisztaságúak, 100%-ig ellenőrzött, 100%-ig természetes illóolajok, amit nyugodt szívvel, teljes biztonsággal használhatunk kisbabáink ápolásában.

happy-little-baby-girl-washes-basin-with-foam-water.jpg

Panarom olaj kisbabáknak

Újszülött gyermekünk bőrfelületének ápolására, nyugtatására jól használható olajkeverék a Bébi masszázsolaj, amivel közvetlenül a fürdés előtt ajánlott bekenni kisbabánk bőrét. Masszírozd vele át gyengéden, minden imádott, apró porcikáját, majd ringató mozdulatokkal fürdesd meg tiszta vízben. Az olajat nem kell lemosni, csak fürdés után gyengéden törölgesd át gyerkőcödet egy puha törölközővel. Így fogja optimálisan védeni és ápolni bőrét az olaj. 3 hónapos kor alatt a Bébi, 3 hónapos kortól pedig a Baba masszázsolajat ajánljuk.

A babaszoba nyugodt hangulata elengedhetetlen a pihentető alváshoz. A Mesélő Hold illóolaj keverék párologtatásával kellemes, nyugodt hangulatot varázsolhatunk a babaszobában a kamilla-, a levendula-, a szantál illóolaj és a citrusfélék esszenciájának köszönhetően.

cute-newborn-baby-funny-hat-with-bunny-ears-sleeping-sweetly-crib.jpg

Vélemények

5.0
73 értékelés alapján!