Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Korszerű kötszerek a medipackhu-n

Modern készítmények, tudatos felépülés. Válassza az Opsite termékeket.


Modern készítmények, tudatos felépülés. Válassza az Opsite termékeket.

Az OPSITE POST-OP VISIBLE filmkötszer segítségével a seb gyógyulása a kötszer eltávolítása nélkül is megfigyelhető, az egyedi méhsejtszerű hab sebpárna és egy átlátszó védőfilm rétegnek köszönhetően.

A látható előny, a OPSITE POST-OP VISIBLE különlegessége abban rejlik, hogy a nem megfelelő gyógyulásra utaló jelek gyorsan felfedezhetők az átlátszó kötésen keresztül. A méhsejtszerű mátrix szerkezet segítségével a váladékmennyiség folyamatosan figyelhető. A filmkötszer nagy nedvszívó képességének köszönhetően hosszabb ideig a seben hagyható, a kötéscsere csökkentett gyakorisága pedig csökkenti az ezzel kapcsolatos fertőzések kockázatát.

Az említett Smith&Nephew poszt-operatív kötszernek létezik egy olyan verziója is, mely egyesíti a baktériumokkal szemben ellenálló, vízálló, szellőző film és a nedvszívó, nem tapadó sebpár előnyeit. Az OPSITE POST-OP vízálló kötszer páraáteresztő, így minimalizálja a nedvesség felgyülemlését, a nagy nedvszívóképességű párnának köszönhetően pedig kevesebb kötéscserére van szükség. Az átlátszó filmnek lehetővé teszi a sebpárna könnyebb ellenőrizhetőségét, a baktériumokkal szemben pedig ellenálló és vízálló is.

Csökkentse Ön is a műtét utáni kötéscserék számát, használjon korszerű és megbízható kötszert. Weboldalunkon a kiegészítő termékek kategóriában mindkét terméket megtalálja.

Vélemények

5.0
73 értékelés alapján!