Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Felület-fertőtlenítés

Rutin, gyors és végső fertőtlenítés: a különböző helyzetek eltérő intézkedéseket és termékeket igényelnek.

Kivétel nélkül minden olyan testnedvvel szennyezett területet, mint például a vér, genny és az ürülék, célzott módon kell fertőtleníteni. A koronavírus járvány időszakában a fertőtlenítés és a felület fertőtlenítés nagy szerepet kap, mivel a fertőzés elkerülésének egyik fontos módja a felületek megfelelő tisztítása, fertőtlenítése.

Általában a különbség a rutin fertőtlenítés és a célzott fertőzés között:

A rutin fertőtlenítés - profilaktikus vagy karbantartási fertőtlenítésként is ismert - folyamatos fertőtlenítési intézkedés, amelyet a kórház mindennapi rutinja során végeznek. Ennek része a gyors fertőtlenítés.

A célzott fertőtlenítést akkor alkalmazzák, amikor az egyedi helyzetek célzott intézkedéseket igényelnek és így meghatározott fertőtlenítőszereket is.

Ez magában foglalja:

A szoba fertőtlenítését: egy zárt helyiségben az összes felület és tárgy széles körű fertőtlenítését.

Végső fertőtlenítés: teljes helyiségek és területek előkészítése a következő beteg / használó számára, ha a területet korábban fertőzött / kolonizált betegek foglalták el.

Kihúzódó fertőtlenítés: járványok vagy patogén kórokozók fokozott előfordulása esetén ugyanazokat az intézkedéseket kell alkalmazni, mint a végső fertőtlenítésnél, de ki kell terjeszteni más területekre, például fürdőszobákra, konyhákra és étkezdékre.

törlő.png

Amennyiben munkatársunk, rokonunk, ismerősünk pozitív eredményt mutatott és elkapta a Covid-19 fertőzést, úgy a legfontosabb, hogy kizárjuk a továbbfertősés lehetőségét. Mivel nagyon sok esetben egy légtért, egy munkafelületeket és otthont, irodát használunk, érdemes kizárni a továbbfertőzés lehetőségét. Ezt nemcsak a közösen használt felületek fertőtlenítésével, hanem az érintettek számára koronavírus teszt elvégzésével is biztosíthatjuk.

Miként lehetnek az Apukák feleségük segítségére a szülőszobán? Hogyan tudják támogatni őt azokban a nehéz órákban, anélkül, hogy l...

A nátha az egyik leggyakoribb probléma csecsemő- és gyermekkorban, az elhúzódó orrfolyás pedig komoly szövődményekkel járhat. Az o...

Gynotal szülészeti gél hozzájárul a biztonságosabb szüléshez és kitűnő megoldás lehet a hüvelyi szülés megkönnyítésére.

Ritkán esik szó a szülő nők jogairól a kórházban, pedig igen fontos témakör.

Csatlakozz!

Iratkozz fel hírlevelünkre és add meg gyerkőcöd születési dátumát, hogy a legszemélyreszabottabb ajánlatokat és információkat tudjuk Neked küldeni.