Barion Pixel

Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Mit vigyek a kórházba - 4 dolog amit a legtöbben elfelejtenek

4 dolog amit legtöbben elfelejtenének a kórházba vinni

Ezeket a legtöbben otthon felejtenék. Maga ne járjon így, legyen Önnél minden, ami jól jöhet a kórházban.

Mit vigyek a kórházba - 4 dolog amit a legtöbben elfelejtenek!

Ezeket a legtöbben otthon felejtenék. Maga ne járjon így, legyen Önnél minden, ami jól jöhet a kórházban. Ha abban a szerencsés helyzetben van, hogy még sosem kellett hosszabb időre befeküdnie a kórházba, akkor a beavatkozás előtti napokban biztosan azon töpreng majd, hogy miket vigyen magával. Az olyan alapvető dolgokon kívül, mint a benti papucs, háló ruha, tisztálkodási szerek, van néhány apróság, ami elsőre nem feltétlen jutna az eszébe, de korábbi tapasztalatok alapján, ezek mind praktikus dolgok.

1. Antimikrobiális testlemosó


A kedvenc illatos tusfürdője helyett jobb, ha a kórházba egy antibakteriális testlemosót visz magával. A kórházban, az operáció előtti mosdáshoz fognak adni egy fürdésre elegendő mennyiséget, de a kórházi fertőzések elkerülése érdekében jobb, ha végig, a kórházban való tartózkodása alatt, egy megbízható antibakteriális testlemosót használ a fürdéshez.

2. Füldugó


Elsőre jelentéktelennek tűnhet, de sajnos ritkán adatik meg, hogy egyágyas szobában tartózkodhasson a kórházi kezelése alatt. A pittyegő gépek, a folyosóról beszűrődő zajok, a nővérkék ki-be járkálása, a szobatársak beszélgetése, a hozzájuk érkező látogatók mind olyan zavaró zajt csaphatnak, melyek akadályozzák a pihenését. A pihenés műtét előtt és után is nagyon fontos, a zavartalan alvás érdekében, javasolt beszerezni egy füldugót.

3. Fásli


A trombózis megelőzése érdekében a műtét előtt, fásliból, kompressziós kötés kerül a lábaira. A szakképzett nővérek segítenek ebben, de sajnos sok kórházban nem tudják biztosítani a 2 csomag fáslit ehhez, ezért Önnek kell majd gondoskodnia erről.

4. WC ülőke takaró


A műtét utáni napokban gyengélkedni fog még, ezért nehéz lesz csak a mosdó felé gugolnia, az ülőkére ülés pedig nem javasolt higiéniai okokból, ezért szuper segítség lehet, ha van Önnél wc ülőke takaró.

Egy pár napos kórházi tartózkodáshoz is megannyi apróságot kell beszereznie. Fogkefe, fogkrém, nedves toalettpapír, zsebkendő, eldobható evőeszközök, kézfertőtlenítő, sebkezelő. Ha nem szeretne a műtét előtti napokban patikákba és drogériákba rohangálni, hogy ezeket és a fent említett praktikus dolgokat beszerezze, akkor válassza a MediPack kórházi csomagot. Érkezzen felkészülten a kórházba.

Miként lehetnek az Apukák feleségük segítségére a szülőszobán? Hogyan tudják támogatni őt azokban a nehéz órákban, anélkül, hogy l...

A nátha az egyik leggyakoribb probléma csecsemő- és gyermekkorban, az elhúzódó orrfolyás pedig komoly szövődményekkel járhat. Az o...

Gynotal szülészeti gél hozzájárul a biztonságosabb szüléshez és kitűnő megoldás lehet a hüvelyi szülés megkönnyítésére.

Ritkán esik szó a szülő nők jogairól a kórházban, pedig igen fontos témakör.

Csatlakozz!

Iratkozz fel hírlevelünkre és add meg gyerkőcöd születési dátumát, hogy a legszemélyreszabottabb ajánlatokat és információkat tudjuk Neked küldeni.